Print op hout

D.I.Y HOUTPRINT

Een blijvende trend en terecht! Het blijft zo mooi, de print op hout. Met de DIY-download van Printcandy kun je ook je ontwerp op hout laten afdrukken. Dit kan je bij een drukkerij laten doen maar je kan ook zelf aan de slag gaan.

Home-DIY styling interieur idee: Family House op hout geprint.

Als je een beetje handig bent kun je ook zelf een print op hout maken. Hier zijn verschillende technieken voor, die allemaal hun eigen aanpak vereisen. Als je op YouTube ‘wood print diy” in tikt, vind je talloze tutorials. Wij gingen aan de slag met printer en folie. Supermakkelijk en snel resultaat:

Het soort hout wat je kiest voor je print op hout bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke look en feel. Maak een robuuste print op oude verweerde steigerplanken, of juist een strakke print op blank berken. Budget Tip: Op dit moment is underlayment hout erg hip. Voor niet al te veel geld koop je dit bij de Karwei of Gamma, en ze kunnen het direct in kleine stukjes in je gewenste maat zagen.

Home-DIY styling interieur idee: Family House op hout geprint.

Natuurlijk kan je ook oude snijplanken of dienplanken gebruiken, die je nog hebt liggen of voor weinig geld bij een kringloopwinkel of vintage markt kan kopen. Hiermee maak je zelf leuke decoratie voor in de keuken!

Home-DIY styling interieur idee: Family House op hout geprint.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*