Veilig shoppen bij Printcandy

Veilig shoppen tijdens de corona crisis

Het coronavirus vraagt van iedereen aanpassingen, en net als bij veel andere bedrijven hebben we ook bij Printcandy maatregelen genomen om (onnodige) risico’s te voorkomen. Dat doen we voor onze eigen veiligheid én voor die van onze klanten. Hoe we dat doen (en wat je daar als klant misschien van merkt) lees je hieronder:

.
Voorschriften van het RIVM:

De RIVM voorschriften (handen wassen, geen handen schudden, sociale onthouding) vertaald naar de Printcandy werkvloer:

.
Hygiëne
– Behalve vaak en grondig handen wassen, maken we dagelijks de telefoon en de computerschermen schoon. Als geheugensteuntje hebben we posters opgehangen (gratis te downloaden via de links onderaan de pagina).

Sociale onthouding – We werkten al vanuit huis, maar waar de woonkamer normaal gesproken ook dienst doet als vergaderruimte spreken we nu af via Facetime of Whatsapp. Net als alle andere pakketjes in Nederland worden goederen voor Printcandy ook contactloos geleverd. Leveranciers hebben toegang tot de garage waar ze de spullen achter kunnen laten. Omgekeerd werkt het ook zo met de bestellingen van Printcandy: die worden door ons (in een afgesloten zak) ‘s ochtends in de garage gezet. Aan het einde van de dag worden ze door PostNL opgehaald zodat ze de dag erop bezorgd kunnen worden.

Stay-Safe-Stay-Home Poster | Printcandy

Stay Safe Stay Home Poster

Verpakking

Op basis van het advies van het RIVM nemen we voorzorgsmaatregelen om de kans op besmetting te minimaliseren, ook omdat we er ons bewust van zijn dat een poster van Printcandy regelmatig als kraamcadeau wordt gegeven en dus bij een kwetsbare groep terecht kan komen. Vanaf het moment dat PostNL de bestellingen bij ons ophaalt zijn ze gemiddeld nog 24 uur onderweg. Omdat we voor de verpakking geen plastic gebruiken maar karton is volgens het RIVM de kans ontzettend klein dat een virusdeeltje een gratis rit zou krijgen tot aan je deur. Maar aangezien nog niemand zeker weet welke kant het op gaat met het coronavirus, is en blijft het verstandig om na ontvangst van een pakketje je handen te wassen (dat doen wij in ieder geval wel!).

Handen wassen poster | Printcandy

Keep Calm & Wash your Hands Poster

Verzending

PostNL bezorgt de bestellingen van Printcandy. Op de site van PostNL kan je terecht voor meer informatie over het coronavirus en eventuele gevolgen wat betreft verzending en bezorging. Het kan wellicht gebeuren dat in deze periode, waarin dingen allemaal net wat anders gaan, je bestelling een dag langer onderweg is. Mocht dit een probleem zijn, stuur dan even een Whatsapp berichtje zodat we er rekening mee kunnen houden. Natuurlijk blijft het mogelijk om een poster voor iemand anders te bestellen en direct naar hen te laten verzenden. We pakken het dan mooi in met de cadeauboodschap die je hebt doorgegeven, en zonder factuur.
.

Heb je vragen over het coronavirus?
Kijk dan voor meer informatie op de pagina van het RIVM
.
Heb je vragen over je bestelling of andere vragen voor Printcandy?
Mail dan gerust naar info@printcandy.nl of stuur een SMS of Whatsapp berichtje naar 06 454 125 46
.

Gratis Download Posters

De ‘Stay Safe Stay Home Poster‘, de ‘Keep Calm & Wash your Hands Poster en de instructie poster (voor handen wassen) van Printcandy kan je (gratis) downloaden door op de afbeeldingen hieronder te klikken. Uiteraard mag je deze posters niet zonder onze toestemming gebruiken voor commerciële doeleinden omdat ze vallen onder ons copyright, maar in dit geval mag je ze gerust printen en uitdelen zolang je daar maar geen geld voor vraagt ;)

Handen wassen poster | Printcandy
Instructie Handen Wassen Poster | Printcandy
Stay-Safe-Stay-Home Poster | Printcandy