Cadeautje voor Juf en Meester

De schoolvakantie staat voor de deur. Hoera! Tijd voor elkaar, op vakantie, naar de camping, en als het weer een beetje mee werkt; de zon in… Fijn!  Maar voordat het zo ver is: Eerst nog het schooljaar afsluiten en de juf en meester bedanken met een leuk presentje.
De juf of meester die het hele jaar weer hun best hebben gedaan om de kindjes te helpen ‘groeien’. Geen onbelangrijke taak, en best een presentje waard.

Kindjes vinden het zelf vaak ook fijn om iets mee te nemen aan het eind van het jaar. De zomervakantie staat toch vaak ook voor een afscheid… Volgend jaar een andere klas met meestal een nieuwe leerkracht. Reuze spannend maar natuurlijk vooral leuk. En met een cadeautje maak je overal een feestje van ;)

Maar wat dan? De mooiste cadeautjes maak je natuurlijk zelf. Want DIY- cadeautjes zijn persoonlijk, origineel en uniek. En dat hoeft niet altijd heel ingewikkeld te zijn, of een boel tijd te kosten, want PrintCandy heeft al een beetje met je mee gedacht. Met onderstaande prints scoor je zeker punten bij zowel meester als juf. Zeker weten dat dit een mooi plekje aan de muur krijgt in de klas. Of bij juf en meester thuis.

Fijne vakantie :)

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.