Over Onze Maten en Materialen

Over Onze Maten en Materialen

Van kleine, schattige prints tot indrukwekkende canvas posters, we hebben het allemaal. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende opties die beschikbaar zijn.

 

Poster Maten en Papierkwaliteiten

  • De poster maat S wordt gedrukt op +/- 170 g/m² off white papier met een silk coating finish dat voorzien is van het FSC keurmerk. Dit zorgt voor scherpe afdrukken en kleuren die mooi uitkomen. Op een beeldscherm kunnen kleuren er overigens wel anders uitzien dan op papier. Dit heeft onder andere te maken met de scherm grootte en kleurinstellingen.

 

  • De poster maat M wordt gedrukt op +/- 160 g/m² wit papier met een semi-matte finish dat voorzien is van het FSC keurmerk. Dit zorgt voor scherpe afdrukken en kleuren die mooi uitkomen. Op een beeldscherm kunnen kleuren er overigens wel anders uitzien dan op papier. Dit heeft onder andere te maken met de scherm grootte en kleurinstellingen.

 

  • De poster maat L wordt gedrukt op +/- 180 g/m² wit papier met een semi-matte finish dat voorzien is van het FSC keurmerk. Dit zorgt voor scherpe afdrukken en kleuren die mooi uitkomen. Op een beeldscherm kunnen kleuren er overigens wel anders uitzien dan op papier. Dit heeft onder andere te maken met de scherm grootte en kleurinstellingen.

 

Canvas Posters

Wil je een luxe uitstraling? Kies dan voor onze canvas posters. Deze worden gedrukt op wit, waterbestendig canvas met een matte finish. Het canvas behoudt de structuur van het weefsel en geeft je kleuren extra diepte. Onze canvas posters worden geleverd met een stijlvolle grenenhouten hanger. Zoals altijd kunnen kleuren op je scherm afwijken van de daadwerkelijke afdruk, door verschillende scherminstellingen en -grootte.

 

Digitale DIY-Downloads

DIY-Download Voor wie niet kan wachten om zijn kunstwerk aan de muur te zien hangen, bieden we de optie voor een digitale DIY-download. Dit is een PDF-bestand dat je binnen 5 tot 30 minuten na aankoop via e-mail ontvangt. Perfect voor degenen die meteen willen beginnen met het personaliseren van hun ruimte.

 

Belangrijke Opmerkingen over Kleur en Afdrukken

Bij Printcandy streven we ernaar dat jouw ontwerp er precies zo uitziet als je je voorstelt. Onze WYSIWYG editor (What You See Is What You Get) zorgt ervoor dat de weergave op je scherm nauwkeurig overeenkomt met de uiteindelijke afdruk. Controleer altijd je ontwerp in de preview modus voordat je op “NEXT” klikt, want na het bevestigen zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

Let op: Door variaties in scherminstellingen en resolutie kan de kleur op je computer of telefoon anders zijn dan op het eindproduct. Dit geldt voor alle formaten en materialen die we aanbieden.

Heb je vragen over onze producten of hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.