Verzenden & Retour

Wat is de levertijd?

De levertijd is 3 werkdagen binnen Nederland. We proberen wel om je bestelling binnen 2 dagen bij je te bezorgen. Meestal lukt dit prima maar als het erg druk is kan het gebeuren dat het een dag langer duurt. Verzending naar België duurt meestal 2 werkdagen langer. Verzending binnen de rest van Europa kan verschillen en duurt meestal 5 werkdagen vanaf het moment van bestellen.
.

Wat zijn de bezorgkosten?

Printcandy houdt het graag eenvoudig. Zo berekenen wij geen bezorgkosten voor bestellingen binnen én buiten Nederland. De prints worden dus gratis thuisbezorgd.
.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Gepersonaliseerde posters en downloads kunnen niet geretourneerd worden en vallen niet onder het herroepingsrecht. Het is daarom belangrijk dat je alle ingevulde informatie goed controleert voordat je je bestelling plaatst. Wij doen er alles aan om je bestelling in uitstekende kwaliteit te leveren.

Mocht er toch iets niet goed zijn gegaan (bijvoorbeeld een beschadiging), neem dan contact met ons op per e-mail, SMS of WhatsApp met een duidelijke foto van de beschadiging.
.

E-Mail: info@printcandy.nl

Tel: 0575-700 559
.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht het echter zo zijn dat we het niet goed kunnen beoordelen via de mail, dan vragen we je alsnog de bestelling aan ons te retourneren. Bekijk de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.