BlaBla Blog

  • deurhanger-01

    Top 10 Mooiste Moederdag Cadeaus

    Cadeau voor Mama

    Top 10 Mooiste Moederdag Cadeaus – Wil jij je moeder of oma eens op een heel persoonlijke manier in het zonnetje zetten? Verras haar dan met een DIY cadeau voor Moederdag. Bij Printcandy maak je een Moederdag Poster heel eenvoudig zelf met de online poster editor. Want het mooiste cadeau voor mama is natuurlijk een zelf gemaakt cadeau.

    Top 10 Mooiste Posters voor Mama van Printcandy

    Hieronder de Top 10 Mooiste Moederdag Cadeaus van Printcandy om mama’s en oma’s mee te verrassen:

    Familie Poster, gepersonaliseerd met naam voor moederdag 2018

    Familie Poster met Icoontjes
    De trots van elke moeder, haar gezin, op een poster

    Poster woordenboek Mama gepersonliseerd met naam

    Woordenboek Poster Mama
    Omdat de enige betekenis van ‘moeder’ natuurlijk gewoon ‘de allerliefste’ is

    Top 10 Mooiste Moederdag Cadeaus - Gepersonaliseerd poster voor mama

    Voor de liefste mama
    Waarom jouw moeder liever, mooier, leuker is dan alle andere moeders…

    Family Circus Poster
    Voor moeders die altijd alle balletjes in de lucht houden

    Gepersonaliseerde Familie Poster met stamboom en namen gezinsleden

    Family Tree Print
    Omdat jij mag groeien dankzij haar

    Schrijf je eigen Quote
    Een mooi gedicht, quote of citaat om haar te vertellen wat je voor haar voelt

    Top 10 Mooiste Moederdag Cadeaus - Vogel Familie Poster gepersonaliseerd met namen gezin

    Bird Family print
    Eerbetoon aan het warme nest waaruit je komt!

    Moederdag Cadeau - Poster met eigen woord

    Poster met je eigen Woord
    Veel zeggen met weinig woorden. Het kan met deze poster

    Special Dates Poster
    Zeg het met cijfers: ‘special dates’ om nooit te vergeten!

    Top 10 Mooiste Moederdag Cadeaus - Gepersonaliseerde Home-Sweet-Home Familie Poster

    Home Sweet Home
    Thuis is waar je moeder is!

    DIY Cadeau voor Moederdag

    Met een zelfgemaakt cadeau geef je iets unieks, persoonlijks en origineels. En met wat hulp van Printcandy is dat ook nog eens supereenvoudig. In 3 simpele stappen maak je zelf online unieke Familie Posters en Tekst Posters.  Je kiest een ontwerp uit in de webshop, selecteert een maat en vervolgens pas je de kleur en tekst aan. DIY made easy! Een poster met een mooie tekst voor moederdag maken ? Wij hebben al wat lieve teksten voor mama voor je verzameld en op een rij gezet.

  • Valentijnscadeau

    Het meest romantische en liefste Valentijnscadeau

    Of het nu om een prille liefde gaat of om een relatie van 10 jaar, op 14 februari vieren we de liefde. Grote en kleine liefdes. Wil jij jouw liefde op een persoonlijke manier in het zonnetje zetten met Valentijnsdag? Verras hem of haar dan met een zelfgemaakt valentijnscadeau. Bijvoorbeeld met een mooie Liefde Poster. Want… de mooiste cadeaus maak je natuurlijk zelf. Ook met Valentijn.

    D.I.Y Poster

    Met een D.I.Y valentijnscadeau geef je iets unieks, persoonlijks en origineels. En met wat hulp van Printcandy is dat ook nog eens super eenvoudig. Bij Printcandy een poster maken is zo gepiept. In 3 simpele stappen maak je zelf online met de poster-editor unieke Family, Text en Art-Prints; Je kiest een ontwerp uit in de webshop, selecteert een maat en vervolgens pas je de kleur en tekst aan. D.I.Y made easy!

    De liefste Valentijnsposters van Printcandy:

    In de webshop vind je een ruim aanbod Valentijnsposters maar we hebben onze favorieten hieronder al op een rij gezet

    Tip: Mix & Match je Love Prints met foto’s van jou en je lief en maak een muur collage voor de slaapkamer

    Op zoek naar een mooie tekst voor op je poster? We hebben al wat mooie Love-quotes, korte liefdes citaten en romantische songteksten voor je op een rij gezet en voorbeelden gemaakt

  • Printcandy Geboorteposter

    Hiep Hiep Hoera!

    De Printcandy Geboorteposter bestaat 2 jaar!

    Toen we 2 jaar geleden bij Printcandy de Geboorteposter introduceerden hadden we niet durven hopen dat het zo’n gigantisch succes zou worden. Van vreemde eend in de bijt (is het een geboortekaartje, een geboortetegel?) groeide het ontwerp uit tot een ‘must-have’ item voor de babykamer. Inmiddels is de Geboorteposter een bekend fenomeen in webwinkel-land en daar zijn we supertrots op!

    Printcandy Geboorteposter - sinds juli 2015

    De Printcandy Geboorteposter

    Oei, ik groei!

    De eerste Printcandy Geboorteposter waarmee het begon is de nog altijd populaire gekleurde versie waarbij je de keuze had uit maar liefst 16 variaties wat betreft gezinssamenstelling! Dit hebben we later vanwege webwinkel technische redenen weer wat gedownsized, maar dat wil niet zeggen dat als het niet in de winkel staat het niet mogelijk is. Zo hebben we bijvoorbeeld een paar keer een poster gemaakt met maar liefst 5 broertjes en zusjes! Al snel volgde de variant met de witte achtergrond en tegenwoordig is er ook een geboorteposter zonder lengte. En het 2-jarige bestaan van de Geboorteposter vonden wij een mooie gelegenheid om de Geboorteposter op hout te introduceren.

    Printcandy geboorteposter op hout - houten geboortebord

    De Geboorteposter op hout

    De keuze is reuze

    Het baby-poster assortiment werd vervolgens uitgebreid met de Hello Little One serie waaronder een geboorteposter voor tweelingen. Daarna volgde de Sterrenbeeld Poster, wat wederom een groot succes bleek en ook hiervan vind je in de shop diverse varianten. Zo is er een minimalistische design versie, en is de Sterrenbeeldposter samen met een houten klembord ook verkrijgbaar als cadeaupakket. En sinds kort is er ook een illustratieve collectie met o.a. een Batman Geboorteposter, een Prinsessen Geboorteposter en een Wolken Geboorteposter

    Printcandy geboorteposter - Wolk

    Geboorteposter Wolk

    Geboorteposters zelf online maken

    Alle Geboorteposters van Printcandy kan je zelf online personaliseren met de poster-editor. Gegevens van de kleine, zoals naam, lengte, gewicht en geboortetijd vul je hier ook in. In de editor zie je ook een preview van de door jou gemaakte poster. Handig om te controleren of alle gegevens correct zijn ingevuld en ook fijn: zoals de poster er op je scherm uitziet, zo ziet de poster er ook uit die bij je thuis bezorgd wordt. Dus geen verrassingen achteraf. 

  • deurhanger-01

    Poster met dieren

    printcandy-familieposter-met-paard

    Familieposter met paard

    Printcandy viert dierendag!

    Paardenmeisjes, konijnenhouders, schapenhoeders, eendenfokkers en alle anderen die hun trouwe vier (of twee-) voeter graag op de familieposter willen zien: tot en met zondag 6 oktober mogen alle wensen wat betreft dieren op een poster doorgegeven worden en dan gaan wij ons best doen al jullie lieve beestjes een mooi plekje te geven :)

    Poster met dieren

    Beestachtige verzoekjes

    Regelmatig krijgen we de vraag of er ook een ander dier dan kat of hond op de (familie-) poster kan. Verzoekjes voor paarden en konijnen, maar ook een gekko en een schaap kwamen voorbij. Vanwege tijdgebrek kunnen we hier normaal niet op in gaan, maar nu is het dierendag en hebben we besloten hier tijd voor te maken :)

    Poster met dieren

    Jouw dier op een poster

    Dus wil je graag een paard, pony, schaap, konijn of ander dier op een poster? Geef dan je wensen door via het opmerkingenveld op de afreken pagina en dan gaan wij voor je aan de slag. Mochten we er niet uitkomen (bijvoorbeeld omdat we het dier niet kennen…), dan nemen we contact met je op en retourneren we het bedrag dat je hebt betaald. Als we geen contact opnemen wordt je poster na ongeveer 5 werkdagen thuis bezorgd. We sturen dus geen voorvertoning.

    Poster met dieren

    Wat willen we weten?

    Bij het doorgeven van je wensen zijn details zoals ras, schofthoogte etc. handig voor ons om te weten, maar in hoeverre je dit terug gaat zien op de poster kunnen we niet van te voren zeggen. Bij een paard of hond zijn bepaalde kenmerken bijvoorbeeld vaak duidelijker te herkennen dan bij een kat of konijn. We doen dus geen beloftes aangaande exacte ras eigenschappen, maar wat we wel kunnen beloven is dat we ons uiterste best gaan doen om er iets moois van te maken :)

    We kijken uit naar jullie verzoekjes.

    Fijne dierendag!

  • Online Geboorteposter maken

    Online Geboorteposter maken bij Printcandy

    Online Baby geboorteposter maken

    Zelf een Baby Geboorteposter maken bij Printcandy: Kies een maat , de kleur van de achtergrond, vul de geboortegegevens van je kleintje in en kies de gezinssamenstelling die je wilt.
    Er zijn voldoende mogelijkheden: of het nu om een mama en papa, alleen een mama of twee papa’s gaat, alles is mogelijk! De infographic-achtige stijl van het ontwerp maakt dat deze poster bij veel woonstijlen aansluit. En omdat je zelf kiest hoe hij er uit ziet past hij in elke kinderkamer en interieur. Voor in stoere design kamertjes maar ook in de brocante en landelijke baby-kamertjes past dit ontwerp helemaal goed.

    Ook erg leuk als kraamcadeautje! Mocht je niet alle informatie voorhanden hebben, dan is er natuurlijk altijd de Printcandy cadeaubon waarmee ze zelf de print online kunnen uitkiezen en invullen. Ook een goede optie voor de baby-shower en de baby nog niet geboren is.

    Online Geboorteposter maken - Persoonlijk en origineel cadeau, of voor op de kinderkamer: gepersonaliseerde baby geboorte poster met gewicht, lengte, naam en geboorteplaats printcandy.nl.
    Online Geboorteposter maken - Persoonlijk en origineel cadeau, of voor op de kinderkamer: gepersonaliseerde baby geboorte poster met gewicht, lengte, naam en geboorteplaats printcandy.nl.
  • Geel, trendkleur van 2016

    Zomerse tinten

    De Printcandy kleuren hebben onlangs een update gehad en met dit nieuwe pallet zijn we helemaal klaar voor de zomer! En dan denken we uiteraard gelijk aan mooi weer en lange dagen aan het strand. Maar ook aan lekker verse roze frambozen, strak blauwe luchten, groene zeeën en met als stralend middelpunt natuurlijk de zon! De nieuwe Printcandy kleuren passen hier helemaal bij.

    Grijs en pastel met trendy Custard

    De basiskleuren, Printcandy’s  grijs- en pasteltinten zoals vintage mint, soft pink en soft blue zijn onveranderd gebleven. Maar de fellere kleuren  hebben een update gehad.  Zo is Aqua Green nu Emerald, hebben we Coral Red en Sweet Pink ‘gemengd’ tot een vrolijk Raspberry.  Nieuw zijn Night Blue, Sandy Beach en de kleur Custard, onze variant van het hippe okergeel, de trendkleur van 2016. En vooral van die laatste worden we bij PrintCandy heel vrolijk!

    Combineren met geel, trendkleur van 2016

    Geel combineert makkelijk en past in elke woonstijl. Geef je zwart-wit interieur een zomerse boost door geel als accentkleur in te zetten. Met zijn vrolijke karakter is geel voor de kinderkamer ook helemaal leuk. Fris in combinatie met wit, stoer met grijs of donkerblauw, warm met aardetinten. Met geel kun je alle kanten op.

    Geel in je interieur

    Geel in huis heeft een positieve invloed op de bewoners, zo geeft Printcandy’s Custard  geel meer energie, warmte, optimisme en een ruimtelijk gevoel. Geel is het zonnetje in huis.
    Enthousiast geworden? Zin om deze zomer geel, trendkleur van 2016 naar voren te laten komen in je interieur? Lees meer op onze inspiratie pagina. Mix & Match met Geel in je interieur.

  • Paashaas knutselen

    Gratis Paashaas Printable

    Een Paashaas knutselen, paaseieren zoeken, de paastak versieren en eieren verven. Pasen is een feestje voor kinderen! Met de Paashaas printable van Printcandy tover je jezelf (en papa en mama ook!) zo om in een vrolijke Paashaas.

    Paashaas knutselen - Gratis Printable Pasen - Printcandy

    Paashaas knutselen – Gratis Printable Pasen – Printcandy

    Met deze paashaas printable maak je ook de leukste Paas selfies :) Printen, knippen, plakken en je bent helemaal klaar voor de Paas shoot dit jaar: Vrolijk Pasen!

    Paashaas knutselen - Gratis Printable Pasen - Printcandy

    Paashaas knutselen – Gratis Printable Pasen – Printcandy

    Gratis download Paashaas Printable

    Klik op de button hieronder om de paashaas printable te downloaden. Het PDF bestand bestaat uit 6 X A4

     

    DOWNLOAD FREE PRINTABLE PAASHAAS

    Meer Paas printables?

    Op onze inspiratie pagina vind je nog meer gratis printables voor pasen! Met o.a menukaartjes, vlaggetjes en placemats. Vrolijk Pasen!

    Free Printables Pasen - Gratis paas printables - Monochroom zwart-wit
    Free Printables Pasen - Gratis paas printables - 10 x A4 - mint groen
  • Printcandy in Flair magazine

    Dat is leuk: Het beestjes alfabet van Printcandy in de Flair. Blij mee!

    PrintCandy in de media gespot: Flair magazine
  • Printcandy in de Libelle

    PrintCandy in de media gespot: Libelle tijdschrift

    Onze Printcandy Racefiets deed mee aan de Tour de Libelle! #Trots

  • Wow! Printcandy in de Flow

    PrintCandy in de media gespot: Flow magazine

    Printcandy in de Flow! Hét magazine als het gaat om illustraties, papier en DIY. Absoluut trendsettend op dat gebied. En Flow brengt het op zo’n leuke eigenwijze speelse en persoonlijke manier dat je het direct omarmt. Inspirerend!
    Dus ja… Printcandy in de Flow… Wow :)

  • Printcandy in Kinderen magazine

    PrintCandy in de media gespot: Kinderen Magazine

    Onze Printcandy Kerst art-prints in Kinderen magazine (december 2014) Leuk!!!

  • Printcandy in Anoniem magazine

    PrintCandy in de media gespot: Anoniem Magazine

    Printcandy gespot in het december nummer van Anoniem magazine

  • Printcandy in de Viva!

    PrintCandy in de media gespot: Viva magazine

    Tip in de Viva: Wat te doe met je laatste tientje…. Juist: Een printje scoren bij Printcandy! 

     

  • Mooie collage

    Bij made.com (een geweldige winkel waar je mooie meubels kan kopen, bijna direct van de maker!) hebben ze een duidelijke infographic gemaakt waar je rekening mee moet houden bij het maken van een collage. Hij is wat technisch, maar geeft je een goede uitleg op welke manieren je een mooie collage aan de muur kan hangen.

    perfecte muurcollage infographic
  • Printcandy in Flair Magazine

    PrintCandy in de media gespot: Flair magazine

    Leuk!!! Printcandy gespot in Flair magazine :D

    In de (woon-) bijlage van Flair … Maar is ook de Flair toch? Hoe dan ook… we zijn er blij mee!