Poster met dieren

printcandy-familieposter-met-paard

Familieposter met paard

Printcandy viert dierendag!

Paardenmeisjes, konijnenhouders, schapenhoeders, eendenfokkers en alle anderen die hun trouwe vier (of twee-) voeter graag op de familieposter willen zien: tot en met zondag 6 oktober mogen alle wensen wat betreft dieren op een poster doorgegeven worden en dan gaan wij ons best doen al jullie lieve beestjes een mooi plekje te geven :)

Poster met dieren

Beestachtige verzoekjes

Regelmatig krijgen we de vraag of er ook een ander dier dan kat of hond op de (familie-) poster kan. Verzoekjes voor paarden en konijnen, maar ook een gekko en een schaap kwamen voorbij. Vanwege tijdgebrek kunnen we hier normaal niet op in gaan, maar nu is het dierendag en hebben we besloten hier tijd voor te maken :)

Poster met dieren

Jouw dier op een poster

Dus wil je graag een paard, pony, schaap, konijn of ander dier op een poster? Geef dan je wensen door via het opmerkingenveld op de afreken pagina en dan gaan wij voor je aan de slag. Mochten we er niet uitkomen (bijvoorbeeld omdat we het dier niet kennen…), dan nemen we contact met je op en retourneren we het bedrag dat je hebt betaald. Als we geen contact opnemen wordt je poster na ongeveer 5 werkdagen thuis bezorgd. We sturen dus geen voorvertoning.

Poster met dieren

Wat willen we weten?

Bij het doorgeven van je wensen zijn details zoals ras, schofthoogte etc. handig voor ons om te weten, maar in hoeverre je dit terug gaat zien op de poster kunnen we niet van te voren zeggen. Bij een paard of hond zijn bepaalde kenmerken bijvoorbeeld vaak duidelijker te herkennen dan bij een kat of konijn. We doen dus geen beloftes aangaande exacte ras eigenschappen, maar wat we wel kunnen beloven is dat we ons uiterste best gaan doen om er iets moois van te maken :)

We kijken uit naar jullie verzoekjes.

Fijne dierendag!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*