Gepersonaliseerde poster maken

In 3 simpele stappen een gepersonaliseerde poster maken

1. Kies een ontwerp  2. Kies de maat voor je poster  3. Pas kleur en teksten aan

Op zoek naar gepersonaliseerde posters? Een trouwposter voor de bruiloft of een persoonlijke en unieke geboorteposter voor de babykamer?  Met een poster van Printcandy weet je zeker dat je iets bijzonders in handen hebt. En het leuke is: Al onze posters kan je zelf online customizen. Na het kiezen van een ontwerp en een maat voor je poster pas je kleuren en teksten eenvoudig aan met de online poster editor. Als je klaar bent zie je direct een preview van je gepersonaliseerde poster, dus geen verassingen achteraf. Succes verzekerd!

GEBOORTEPOSTERS

Posters met de geboortegegevens van de baby. Bij Printcandy vind je naast de klasssieker met eigen gezinssamenstelling nog veel meer varianten.

 

FAMILIE POSTERS

Voor de bruiloft, een collega of het housewarming feestje.  Met een Familie-Poster weet je zeker dat je een uniek en origineel cadeau in handen hebt.

 

NAAM POSTERS

Met een naamposter maak je elke kinderkamer helemaal af. Met de online editor kan je zelf kleuren en teksten aanpassen van je naamposter.

 

TEKST POSTERS

Een quote die je raakt, je favoriete lied, hashtag, uitspraak of gedicht. Sommige teksten verdienen een eigen poster. Bij Printcandy kan het ;)

 

Printables, Klemborden en Lijsten

Behalve een gepersonaliseerde poster maken kan je bij Printcandy ook terecht voor een klembord en een lijst voor je poster. Ook voor de allerleukste gepersonaliseerde printables voor het kraamfeest en kinderpartijtjes ben je bij Printcandy aan het juiste adres. En als je dan toch een kijkje neemt bij de Printcandy Printables, dan mag  je van ons ook direct de (gratis!) printables bestellen die we gemaakt hebben voor o.a Pasen, Koningsdag en Sinterklaas.

KLEMBORDEN  EN  LIJSTEN

 

Klemborden en Lijsten

 

 

PRINTCANDY PRINTABLES

 

Printcandy Printables