Geel in je interieur

GEEL IN JE INTERIEUR

Vernieuw je interieur keer op keer door een aantal accessoires in de trendkleur van het moment aan te schaffen. Dé trendkleur van dit moment is geel, een vrolijke kleur die goed staat bij alle basiskleuren.
 

Trendkleur geel

Met gele accessoires fleur je elke kamer snel op. De trendkleur geel is helemaal van dit moment en kan veelzijdig gebruikt worden. Elke kleur heeft weer een ander psychologisch effect, zo geeft geel een vrolijk gevoel maar ook een gevoel van ruimte, energie en licht. Iets wat veel mensen maar al te graag in hun interieur terug willen zien! Geen idee waar je moet beginnen? 3x woonstijl mix & match met de trendkleur geel:

 

Zwart-Wit interieur

Bestaat jouw interieur voornamelijk uit zwart-wit of grijs tinten? Dan is geel als accentkleur een echte blikvanger. Geel gecombineerd met (zwart-) wit oogt fris. Zo kun je denken aan een mooie gele print aan de muur (bij Printcandy Custard), een gele blikvanger als een fruitschaal of vaas in een zwart-wit interieur of juist zwart-wit posters in gele lijsten.

 

Boho Eclectic interieur

Heeft jouw interieur meer een fijn ‘Ibiza’, boho sfeertje? Mix de trendkleur geel dan met ton-sur-ton groenen zoals die in botanische prints of met vintage eye-catchers en landkaarten zodat het geel er echt tussen uit springt. 

 

Geel voor de  babykamer

Pastelgeel wordt vaak geassocieerd met de babykamer, omdat het lekker neutraal is. Combineer geel op de babykamer met warm natuurlijk grijs en met bijvoorbeeld een gele naamposter of naamprint. Maar wist je dat je geel ook gemakkelijk wat stoerder kunt maken door het te combineren met hout en grijs voor op de jongenskamer? Denk aan kleurrijke gele prints, een gele kaart op een simpel houten klembord of een meer gele eye-catcher in de vorm van een geel ledikantje.

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*