Printcandy Geboorteposter

Hiep Hiep Hoera!

De Printcandy Geboorteposter bestaat 2 jaar!

Toen we 2 jaar geleden bij Printcandy de Geboorteposter introduceerden hadden we niet durven hopen dat het zo’n gigantisch succes zou worden. Van vreemde eend in de bijt (is het een geboortekaartje, een geboortetegel?) groeide het ontwerp uit tot een ‘must-have’ item voor de babykamer. Inmiddels is de Geboorteposter een bekend fenomeen in webwinkel-land en daar zijn we supertrots op!

Printcandy Geboorteposter - sinds juli 2015

De Printcandy Geboorteposter

Oei, ik groei!

De eerste Printcandy Geboorteposter waarmee het begon is de nog altijd populaire gekleurde versie waarbij je de keuze had uit maar liefst 16 variaties wat betreft gezinssamenstelling! Dit hebben we later vanwege webwinkel technische redenen weer wat gedownsized, maar dat wil niet zeggen dat als het niet in de winkel staat het niet mogelijk is. Zo hebben we bijvoorbeeld een paar keer een poster gemaakt met maar liefst 5 broertjes en zusjes! Al snel volgde de variant met de witte achtergrond en tegenwoordig is er ook een geboorteposter zonder lengte. En het 2-jarige bestaan van de Geboorteposter vonden wij een mooie gelegenheid om de Geboorteposter op hout te introduceren.

Printcandy geboorteposter op hout - houten geboortebord

De Geboorteposter op hout

De keuze is reuze

Het baby-poster assortiment werd vervolgens uitgebreid met de Hello Little One serie waaronder een geboorteposter voor tweelingen. Daarna volgde de Sterrenbeeld Poster, wat wederom een groot succes bleek en ook hiervan vind je in de shop diverse varianten. Zo is er een minimalistische design versie, en is de Sterrenbeeldposter samen met een houten klembord ook verkrijgbaar als cadeaupakket. En sinds kort is er ook een illustratieve collectie met o.a. een Batman Geboorteposter, een Prinsessen Geboorteposter en een Wolken Geboorteposter

Printcandy geboorteposter - Wolk

Geboorteposter Wolk

Geboorteposters zelf online maken

Alle Geboorteposters van Printcandy kan je zelf online personaliseren met de poster-editor. Gegevens van de kleine, zoals naam, lengte, gewicht en geboortetijd vul je hier ook in. In de editor zie je ook een preview van de door jou gemaakte poster. Handig om te controleren of alle gegevens correct zijn ingevuld en ook fijn: zoals de poster er op je scherm uitziet, zo ziet de poster er ook uit die bij je thuis bezorgd wordt. Dus geen verrassingen achteraf. 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*