Collage met trouwfoto’s

Wall of Love

Maak van de mooiste dag van je leven de mooiste muur in je huis. Combineer je favoriete trouwfoto’s met romantische quote-posters of een print met jullie ‘special dates’. Op deze manier wordt een collage met trouwfoto’s extra bijzonder en super-persoonlijk.

Zwart-wit met kleuraccent

Behalve foto’s van de bruiloft zelf kan je natuurlijk ook foto’s van de huwelijksreis gebruiken voor de collage. Door een kleur-accent toe te voegen aan een zwart-wit collage kun je een bijzonder moment mooi uitlichten:

Wanddecoratie slaapkamer

Geef de collage een mooi plekje op de slaapkamer, en elke avond dromen jullie samen weg bij de herinneringen aan jullie bruiloft. Romantisch! Of geef het een ereplekje in de hal of gang. Op die manier kan iedereen met jullie nagenieten van die bijzondere dag. Succes gegarandeerd!

Muurcollage maken

Om een collage te maken is het handig om een stramien voor muurcollages te gebruiken. Op die manier weet je precies welke formaten je nodig hebt voor de foto’s en de prints. In onze webshop vind je diverse ontwerpen die je kunt gebruiken voor de prints. Nadat je een keus hebt gemaakt uit de ontwerpen, kun je een maat kiezen om vervolgens de kleuren en teksten aan te passen.

 

Op zoek naar die mooie woorden om jullie liefde te beschrijven? Kijk dan even bij quotes en citaten. 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.