Cadeau voor Moederdag

Posters voor Mama

Een ontbijt op bed, een lief cadeautje en wat mooie knutsels van school. Op haar verjaardag of voor Moederdag halen we alles uit de kast om onze mama’s te laten weten hoe veel we van ze houden. Wil jij je moeder of oma eens op een heel persoonlijke manier in het zonnetje zetten? Met een Gepersonaliseerde Moederdag Poster van Printcandy zorg je ervoor dat 12 mei voor haar een onvergetelijke dag wordt.

Het mooiste cadeau maak je zelf

Moeders verdienen het allerbeste en het mooiste, maar je hoeft geen duur cadeau te kopen om de boodschap over te brengen, want het mooiste cadeau voor moederdag maak je natuurlijk zelf, of samen met de Printcandy Poster-editor: het werkt heel simpel: kies je ontwerp en een formaat (15×21, 21×30 of 30×40 cm). Op je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van het gekozen ontwerp, die je vervolgens naar hartenlust kunt gaan personaliseren. Kies een kleur, vul de gewenste teksten in en zie precies hoe jouw Gepersonaliseerde Moederdag Poster er uit gaat zien.

Voor de beste moeder van de héééééle wereld

Iedere moeder wil graag horen dat ze de allerliefste en beste moeder van de heeeeele wereld is. Bloemen, parfum en chocola worden gewaardeerd (mag altijd hè) maar er gaat natuurlijk niets boven een mooi gedicht of wat lieve woorden. Zeker weten dus dat je haar heel blij maakt met zo’n gepersonaliseerde Woordenboek poster of de  Woord-wolk poster voor mama

Poster woordenboek Mama gepersonliseerd met naam

Woordenboek Poster

Cadeau Moederdag - gepersonaliseerde poster met Klembord hout

Poster met klembord 

Familie Posters

Op zoek naar een cadeau met een persoonlijke touch? De Printcandy Familie posters zijn, zoals de naam al doet vermoeden, all about the family en dat maakt ze tot een prachtig cadeau voor Moederdag. Echte ‘Printcandy Family Classics’ zijn de ‘Special Dates’ Poster (met geboortedata van de kinderen), de Family Tree Print, de Home Sweet Home Poster, het Vogeltjes Gezin, de Family Rules en voor de de wat meer hectische huishoudens is er een vrolijke Family Circus Poster.

De Familie Poster: hét cadeau voor Moederdag!

Ook heel geschikt voor moederdag is de Printcandy Familie Poster waarbij je d.m.v icoontjes de gezinssamenstelling kiest. Voeg daar een kleur, namen en een eigen quote of tekst aan toe en je hebt de grootste trots van elke (groot-)moeder, haar gezin, vastgelegd op een poster. Oftewel… hét cadeau voor Moederdag.

Mooie woorden voor de #liefstemama

Naast de posters speciaal voor mama en de Familie Posters, vind je bij Printcandy ook Tekst-Posters waarop je een zelfgekozen tekst kan invullen. Met deze ontwerpen maak je heel eenvoudig zelf een unieke persoonlijke quote of citaat poster. 

Uit die musical waar jullie samen geweest zijn, haar favoriete liedje, een quote van een dichter, een citaat uit een boek of een kort maar krachtig #liefstemama; alles is mogelijk! Inspiratie nodig? Wij hebben al wat mooie teksten voor mama voor je verzameld en op een rij gezet.

Ook een gepersonaliseerde poster voor Moederdag maken?

In de Printcandy Shop vind je alle designs en kan je direct aan de slag om met de online poster-editor iets moois te maken.

gepersonaliseerde Moederdag poster met eigen tekst in zwart-wit - Printcandy

Posters met Lieve teksten voor Moederdag

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.