Vaderdag Cadeautip

Posters voor Papa

Op zijn verjaardag of op Vaderdag wil je je papa laten weten hoe veel je van hem houdt en hoe bijzonder hij is. Maar hoe kan je dat het beste doen? Knutsels van school zijn leuk en lief, maar dankzij clean-desk policies hebben weinig vaders daar nog ruimte voor op hun bureau. Gelukkig hebben we bij Printcandy hele mooie posters speciaal voor papa’s die je zelf zo kan maken dat ze overal passen.

Lief cadeau voor vaders én grootvaders

Vaders staan er om bekend vooral praktische cadeautjes te willen, en dat maakt het shoppen voor een lief cadeau voor vaderdag soms lastig. Met een gepersonaliseerde poster met de namen van de kinderen, raak je bij élke vader een gevoelige snaar. Family Prints van Printcandy zijn er voor de hele familie en voor elke gelegenheid maar we hebben er een paar speciaal gemaakt voor de allerliefste en allerbeste papa’s. Zoals onze Beste Papa Poster, de Super Papa Poster en de Woordenboek Poster

Het mooiste cadeau voor papa maak je zelf!

Een poster voor Papa gevonden? Dan moet je hem nog wel even zelf afmaken maar gelukkig is dat bij Printcandy zo gepiept. Na het kiezen voor een maat voor je poster kan je zelf kleuren en teksten bewerken met de online poster editor.  Je ziet dan ook meteen een preview van je gepersonaliseerde poster en als je tevreden bent met het resultaat kan je de poster bestellen, waarna je bestelling binnen 3 werkdagen bij je word bezorgd.

Poster met eigen tekst maken

Naast de Family Prints speciaal voor papa, kan je met Printcandy Tekst Posters ook wel een heel bijzonder cadeau voor papa maken. Met deze ontwerpen maak je eenvoudig een poster met eigen tekst. Een citaat uit de favoriete film van je vader, of bijvoorbeeld met een track die voor jullie samen bijzonder is. Dus of het nu gaat om een Beatles-liedje, een stukje tekst uit “Father & Friend” van Alain Clark, of die quote uit een James Bond film; je kan elke tekst hier op zetten die je wilt.

Inspiratie nodig? Wij hebben al wat mooie vader teksten voor je verzameld om lieve posters voor papa mee te maken

DIY Vaderdag cadeau maken met printables

Posters voor Papa zijn er in 3 verschillende maten (15 x 21, 21 x 30 of 30 x 40 cm) en als je iets bijzonders wilt doen zoals een poster op canvas of hout, dan bestel je eenvoudig de DIY download. Dit is een printable poster en hiermee krijg je direct na het afronden van je bestelling een PDF bestand van je poster gemaild die je kan gebruiken om zelf af te drukken. Of om een te gek DIY cadeau voor Vaders mee maken:

DIY Vaderdag Cadeau knutselen | Zeep dispenser cadeau maken voor Papa

Het leukste cadeau maak je zelf!

Cadeau voor Vaderdag maken - Superdad Printable Printcandy

DIY – Vaderdag Cadeau zelf maken