DIY Vaderdag Cadeau knutselen

Met Printables een DIY Vaderdag Cadeau knutselen

Slim en snel knutselen doe je met printables. Wij maakten met de printable van onze Beste Papa Poster en een lege Jack Daniels fles een te gekke zeep dispenser. Een origineel DIY vaderdag cadeau wat er ook nog eens heel stylish uitziet. En klaar in een uurtje :)

Last Minute DIY Vaderdag Cadeau knutselen

Een cadeau voor papa knutselen. Vaak is het nog een hele opgave om boven de knutsel projectjes van de kleuterschool uit te stijgen. Heeft niks te maken met onwil of onkunde, maar op niveau knutselen is vaak een tijdrovend klusje en daar ontbreekt het nog wel eens aan. Maar wie geen tijd heeft moet slim zijn. En slim knutselen doe je met printables.

OM DE DISPENSER TE MAKEN HEB JE NODIG:

  1. Lege schone fles
  2. Een pompje
  3. Transparant stickervel / etiket- afhankelijk van je printer verkrijgbaar voor laser of inkjet
  4. 2 x de favoriete douchegel van paps
  5. Afbeelding voor het etiket- wij hebben de printable van Beste Papa gebruikt

HOW TO:

Maak de afbeelding op maat voor het etiket. Voor de Jack Daniels fles die wij gebruikten is dat 6,5 X 10 cm. We hebben onze afbeelding in de lengte uitgerekt zodat het mooi past. Print de afbeelding uit op het stickervel/etiket en knip het daarna in de juiste maat voor je fles. Plak vervolgens het etiket op de fles en vul de fles met de douchegel / shampoo o.i.d. Draai tot slot het pompje erop en …. Klaar :)

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.