D.I.Y cadeau voor vaderdag

Cadeau voor Vaderdag maken

Zelf een cadeau voor vaderdag maken is nog altijd dé manier om papa mee te verrassen op vaderdag. Van dit keukenschort worden de bbq en culi-papa’s zeker weten blij! Met een foto van de kids of… met een stoer ontwerp uit de Printcandy-shop.

Cadeau voor Vaderdag maken met de DIY download

Neem bijvoorbeeld onze ‘100% Superdad’ print; behalve op de muur leent dit ontwerp zich ook uitstekend om een t-shirt, een mok of of, zoals wij deden, een schort mee te maken. Een schort of sloof laten bedrukken kan  o.a bij keuken-schort-bedrukken.nl of bij www.kookschorten.com. Maar als je een beetje handig bent kan je natuurlijk ook zelf aan de slag met transfer-papier en een strijkijzer. Transfer-papier (behalve voor textiel ook voor andere materialen) in diverse maten vindt je o.a bij glitterglamour.nl

Ook aan de slag met een Printcandy design?

Van bijna al onze ontwerpen is er naast de geprinte versie ook een DIY-download beschikbaar.  Een DIY download (€8.50) is een digitaal bestand van het, door jezelf gepersonaliseerde, ontwerp uit de Printcandy-shop. Direct na betaling ontvang je van ons een mail met daarin de download-link naar het PDF-bestand. Deze kan je vervolgens zelf thuis afdrukken. Dit kan je natuurlijk ook laten doen bij een copy-shop. Handig als je graag een andere maat wilt of iets direct nodig hebt. Of dus om te gekke DIY cadeaus mee maken.

Meer informatie over Printables en de DIY download (Tips & Tricks, Do’s & Don’ts) vind je op onze Zo werkt het pagina

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*