Geel, trendkleur van 2016

Zomerse tinten

De Printcandy kleuren hebben onlangs een update gehad en met dit nieuwe pallet zijn we helemaal klaar voor de zomer! En dan denken we uiteraard gelijk aan mooi weer en lange dagen aan het strand. Maar ook aan lekker verse roze frambozen, strak blauwe luchten, groene zeeën en met als stralend middelpunt natuurlijk de zon! De nieuwe Printcandy kleuren passen hier helemaal bij.

Grijs en pastel met trendy Custard

De basiskleuren, Printcandy’s  grijs- en pasteltinten zoals vintage mint, soft pink en soft blue zijn onveranderd gebleven. Maar de fellere kleuren  hebben een update gehad.  Zo is Aqua Green nu Emerald, hebben we Coral Red en Sweet Pink ‘gemengd’ tot een vrolijk Raspberry.  Nieuw zijn Night Blue, Sandy Beach en de kleur Custard, onze variant van het hippe okergeel, de trendkleur van 2016. En vooral van die laatste worden we bij PrintCandy heel vrolijk!

Combineren met geel, trendkleur van 2016

Geel combineert makkelijk en past in elke woonstijl. Geef je zwart-wit interieur een zomerse boost door geel als accentkleur in te zetten. Met zijn vrolijke karakter is geel voor de kinderkamer ook helemaal leuk. Fris in combinatie met wit, stoer met grijs of donkerblauw, warm met aardetinten. Met geel kun je alle kanten op.

Geel in je interieur

Geel in huis heeft een positieve invloed op de bewoners, zo geeft Printcandy’s Custard  geel meer energie, warmte, optimisme en een ruimtelijk gevoel. Geel is het zonnetje in huis.
Enthousiast geworden? Zin om deze zomer geel, trendkleur van 2016 naar voren te laten komen in je interieur? Lees meer op onze inspiratie pagina. Mix & Match met Geel in je interieur.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*