Collage voor de babykamer in pastel tinten

Zo’n collage met (gepersonaliseerde) mini-posters maakt de babykamer helemaal af. Ophangen mag, maar je kan ze ook inlijsten voor op een schap. Zet de lijstjes niet te netjes op een rijtje maar juist een beetje nonchalant voor en door elkaar.

Dit ziet er niet rommelig uit als je de collage verder rustig houdt door te kiezen voor 1 hoofdkleur. Baby roze en blauw zijn natuurlijk altijd goed voor de babykamer en op het moment ook nog eens helemaal hip. Mooi, die poederpastels in combinatie met muisgrijs of juist een felle kleur. 

Door te combineren met de verschillende maten creëer je een speels geheel. Hier zie je de roze variant, maar je kunt ook kiezen voor (pastel) blauw,  aqua of lime. Een mix van deze zachte kleuren is trouwens ook heel leuk. Bij PrintCandy kun je van bijna alle posters de kleuren en teksten aanpassen, dus je kan het helmaal maken in de stijl die jij wilt.

1. Hop paardje hop … Kleuren, patroon en tekst kun je aanpassen.

2. ABC in Pastel    Typografische prints maken een collage net even iets spannender en zorgen voor een mooie afwisseling. Een citaat of zo’n grote letter met de baby’s naam en geboortedatum eronder maken het ook nog eens persoonlijk. Ook leuk als kraamcadeautje.

3. Carrousel Het leven is een feestje en vooral in de draaimolen. En door af en toe zo’n accentkleur toe te voegen, maak je het helemaal vrolijk.

4. We are family! Een super leuke print van het hele gezin. De print is er met 2, 3, 4, 5 of 6 vogeltjes.  Je kunt namen invullen maar het is ook leuk om ‘papa’ en ‘mama’  in te vullen… en dan de namen van de kindervogeltjes natuurlijk.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.