Maten kiezen

Poster Formaten Printcandy

Om de juiste maten te kiezen voor muurdecoratie kan online best lastig zijn. Cijfers en maten zijn (voor velen van ons) nogal abstract en het werkt vaak beter als je dingen in de juiste context ziet zodat het makkelijker voor te stellen wordt. In het geval van Printcandy dus op de muur:

Op de foto hierboven zie je de 3 maten die bij Printcandy verkrijgbaar zijn. L (30-40 cm), M (21-30 cm) en S (15-21 cm). Hou, bij het maten kiezen, ook rekening met een passe-partout als je die wilt gebruiken. Door gebruik te maken van een grotere lijst en een passe-partout met meer wit, kan je binnen een muurcollage de focus leggen op een enkele foto of poster.

Om een collage met foto’s te maken is het handig om een stramien voor muurcollages te gebruiken. Op die manier weet je precies welke formaten je nodig hebt voor de foto’s en de prints.

In de Printcandy webshop vind je diverse ontwerpen die je kunt gebruiken voor de prints. Nadat je een keus hebt gemaakt uit de ontwerpen, kun je een maat kiezen om vervolgens de kleuren en teksten aan te passen.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*