Muurcollage Babykamer

VOOR DE BABYKAMER

Op zoek naar inspiratie voor de babykamer? Met prints en posters creeër je in no-time een eigen look. Een muurcollage maakt een kinderkamer helemaal af, en als je de posters combineert met foto’s maak jet het helemaal uniek en persoonlijk. Bekijk hieronder enkele wanddecoratie ideeën voor de babykamer en laat je inspireren.

Monochroom Baby Posters

De inmiddels blijvende trend is monochroom, en daar worden wij blij van! Maak bijvoorbeeld een gepersonaliseerde baby geboorte poster in een stoere grijstint of ga voor typografische prints in het zwart-wit. Monochroom betekent letterlijk eenkleurig, maar zo streng zijn we niet bij Printcandy, want wat wij nog mooier vinden dan alleen zwart-wit is zwart-wit met een klein kleuraccent. Om het toch net even iets bijzonderder te maken.

Zelf posters maken met stoere kleuren

Als je hebt gekozen voor stoere kleuren en structuren in je kinderkamer, dan hebben wij goed nieuws voor je! Printcandy heeft veel uitgesproken kleuren en structuren die je kan gebruiken bij het maken van je gepersonaliseerde muurcollage. Door te spelen met grote lijsten en een groot passe-partout komen je letterposters en geboorteposters nog mooier uit.

Posters voor de meisjeskamer

De kamer waar elk klein prinsesje van droomt: vol liefde en knuffels! Met onze mooie designs en de kleuren Raspberry en Softpink maak je in een handomdraai een gepersonaliseerde muurcollage voor je eigen prinses.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*