Posters met letters en cijfers

Posters met letters en cijfers

Op kussens, behang, als decoratie van hout en karton: cijfers, letters en leestekens zoals de ‘ampersand’ zie je op het moment overal. Posters met cijfers en letters passen helemaal bij deze typografie hype. Natuurlijk kan je zomaar wat letters kiezen maar met letters en cijfers met een betekenis maak je deze trend toch nét even iets persoonlijker.

Een muurcollage van familie foto’s, een typografische poster met het familie anagram en een ‘special dates’ poster vormen samen een persoonlijke hippe eye-catcher in de woonkamer:

Posters met letters en cijfers - Typografische muurcollage

Posters met letters en cijfers in de woonkamer

Drie keer een Letter Poster, het grote ‘Ja -woord’ en de favoriete trouwfoto en voilá: een romantische typografische herrinnering aan de mooiste dag van je leven. Mooi op de slaapkamer!

Posters met letters en cijfers - letterposter gepersonaliseerd - Printcandy

Collage met trouwfoto en letterposters

Letter posters geven elke ruimte een persoonlijk tintje. En zeker op de kinderkamer komt de typografie trend helemaal tot zijn recht. Want een alfabet poster mag hier natuurlijk niet ontbreken, en hoe leuk is dan een alfabetposter met je eigen naam?

Dieren Alfabetposter met Naam poster - Printcandy

Letterposter en Alfabetposter met eigen naam

In kleur of zwart-wit; zo’n typografische poster met ‘jouw’ letter of cijfer maak je bij Printcandy heel eenvoudig zelf. Kies een ontwerp uit in de webshop, selecteer een maat en pas vervolgens teksten en kleuren aan in de poster-editor. In de categorie Tekst Posters vind je al onze letterposters, naamposters en alfabetposters.

Posters met letters en cijfers zelf online maken - Printcandy

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*