Cadeau voor Mama

VOOR MAMA!

Een ontbijt op bed, een lief cadeautje en wat mooie knutsels van school. Op Moederdag halen we alles uit de kast om onze mama’s te laten weten hoe veel we van ze houdenWil jij je moeder of oma dit jaar eens op een heel persoonlijke manier in het zonnetje zetten? Verras haar dan met gepersonaliseerde Moederdag poster.

Hét Moederdag cadeau van 2017: Een gepersonaliseerde Moederdag poster van Printcandy

Hét Moederdag cadeau van 2017: Een gepersonaliseerde Moederdag poster van Printcandy

Want hoe gaaf is het om een unieke en passende poster te maken, speciaal voor je eigen moeder! Een stoere tattoo-poster met Mama, een Family-Tree of een Woordenboek poster: elke poster maak je helemaal naar eigen wens. Welke poster geef jij voor Moederdag?!

De Printcandy Family-Prints zijn persoonlijk en dat maakt ze tot een prachtig cadeau. Het werkt heel simpel: kies je ontwerp en een formaat (15 x 18, 21 x 30 of 30 x 40 cm). In je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van het gekozen ontwerp, die je vervolgens naar hartenlust kunt gaan personaliseren. Kies een kleur, vul de gewenste teksten in en zie precies hoe jouw Moederdag cadeau er uit gaat zien.

“YOUR TEXT HERE”

Naast de Moederdagposters waarop je de naam van de moeder en kinderen in kan vullen, zijn er ook diverse ontwerpen waarop je een zelfgekozen tekst kan invullen. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen unieke persoonlijke Tekst-Poster

gepersonaliseerde Moederdag poster met eigen tekst in zwart-wit - Printcandy

Hét Moederdag cadeau van 2017: Een gepersonaliseerde Moederdag poster van Printcandy

Dus geen standaard teksten die een ander voor je bedacht heeft, maar die ene gekke ‘typisch jullie-tekst’ op een fraaie wijze geprint voor aan de muur. Misschien hebben jullie wel een stukje uit een liedje dat jullie erg aanspreekt, een quote van een bekend persoon of boek of kort maar krachtig #liefstemama; alles is mogelijk!