Cadeau voor Mama

VOOR MAMA!

Een ontbijt op bed, een lief cadeautje en wat mooie knutsels van school. Op haar verjaardag of voor Moederdag halen we alles uit de kast om onze mama’s te laten weten hoe veel we van ze houdenWil jij je moeder of oma eens op een heel persoonlijke manier in het zonnetje zetten? Verras haar dan met gepersonaliseerde Moederdag poster van Printcandy.

Hét Moederdag cadeau van 2017: Een gepersonaliseerde Moederdag poster van Printcandy

Gepersonaliseerde Moederdag poster van Printcandy

Want hoe gaaf is het om een unieke en passende poster te maken, speciaal voor je eigen moeder! Een stoere tattoo-poster met Mama, een Family-Tree of een Woordenboek poster: elke poster maak je helemaal naar eigen wens. Welke poster geef jij voor Moederdag?!

De Printcandy Family-Prints zijn persoonlijk en dat maakt ze tot een prachtig cadeau. Het werkt heel simpel: kies je ontwerp en een formaat (15 x 18, 21 x 30 of 30 x 40 cm). In je beeldscherm verschijnt een poster met een afbeelding van het gekozen ontwerp, die je vervolgens naar hartenlust kunt gaan personaliseren. Kies een kleur, vul de gewenste teksten in en zie precies hoe jouw Moederdag cadeau er uit gaat zien.

“YOUR TEXT HERE”

Naast de posters speciaal voor mama waarop je haar naam én die van de kinderen in kan vullen, zijn er ook diverse ontwerpen waarop je een zelfgekozen tekst kan invullen. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen unieke persoonlijke Tekst-Posters

gepersonaliseerde Moederdag poster met eigen tekst in zwart-wit - Printcandy

Gepersonaliseerde mama-poster van Printcandy

Dus geen standaard teksten die een ander voor je bedacht heeft, maar die ene gekke ‘typisch jullie-tekst’ op een fraaie wijze geprint voor aan de muur. Misschien hebben jullie wel een stukje uit een liedje dat jullie erg aanspreekt, een quote van een bekend persoon of boek of kort maar krachtig #liefstemama; alles is mogelijk!

Wat inspiratie nodig? Wij hebben op onze blog pagina al wat mooie teksten voor mama voor je verzameld en op een rij gezet