gratis sinterklaas printables

GRATIS SINTERKLAAS PRINTABLES

Vijf december is het weer zover: het grote sinterklaas feest is elk jaar weer een groot spektakel. Het betekent pepernoten, chocoladeletters, marsepein en een vooral een boel gezelligheid. Om het allemaal nog leuker en feestelijker te maken heeft Printcandy super leuke sinterklaas printables gemaakt waarmee je het huis kan versieren. Als dat geen feest is!? Kids ♥ it!

Gratis sinterklaas printables voor 5 december

Sint Sfeerlichtje maken

Geef pakjesavond een extra gezellig tintje met deze sfeervolle theelichtjes. Om de kaarsjes te maken print je de Sinterklaas Deco uit op halftransparant papier, wikkel het om een leeg glazen potje en knip af op de juiste lengte. Een simpel plakbandje houdt de decoratie op z’n plek en klaar: je eigen knusse Sinterklaas sfeerlichtje!

Sint Printable Knutselen - Gratis sinterklaas printables van Printcandy

Gratis sinterklaas printables voor 5 december

Sinterklaas Traktatie

Multi-functioneel zijn de sinterklaas deco knutsel strokenJe kan ze ook gebruiken om Sint Bag-Toppers mee te maken voor traktaties of cadeautjes. Daarvoor print je de Sint deco op stevig papier zodat je het goed stevig kan vouwen. Multi-functioneel zijn deze deco knutsel stroken. Afgedrukt op groot papier maak je er ook heel makkelijk de leukste raamdecoratie mee!

Gratis Sinterklaas printables voor 5 december

Sinterklaas Vlaggetjes

Wat dacht je van sinterklaas vlaggetjes boven de eettafel, bij de voordeur of op de kinderkamer? Met deze super leuke sint vlaggetjes banner is het duidelijk dat Sinterklaas en de pieten niet meer lang op zich laten wachten…

Sint Printable Vlaggetjes - Gratis sinterklaas printables van Printcandy

Gratis sinterklaas printables voor 5 december

Sinterklaas Vlaggetjes

Food toppers met leuke sint en pietjes voor op de prikkertjes en voilà, ook de lekkernijen helemaal in Sint stijl. Voor cupcakes, muffins en andere lekkernijen…  Met deze Sinterklaas Food-toppers maak je de mooiste creaties .

Sint Printable Toppers - Gratis sinterklaas printables van Printcandy

Gratis sinterklaas printables voor 5 december

Zin om te beginnen met fröbelen voor 5 december? In de Printcandy printable shop kan je de 5 december printables gratis bestellen. Veel plezier ermee en maak er wat leuks van ;)

 

Vind jij het ook leuk om te geven?

Met een donatie aan stichting Het Vergeten Kind help je kinderen voor wie een cadeautje op 5 december niet zo vanzelfsprekend is. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor de duizenden kinderen die opgroeien in een onveilig of instabiel gezin of die niet meer thuis wonen. Met jouw hulp zorgt stichting Het Vergeten Kind ervoor dat Sint ze ook dit jaar niet vergeet.

.

HELP MEE EN DONEER

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*