Sinterklaas Printables

De leukste 5 december Printables

Vijf december is het weer zover: het grote sinterklaas feest is elk jaar weer een groot spektakel. Het betekent pepernoten, marsepein en chocoladeletters maar vooral ook een boel gezelligheid. Om het allemaal nog leuker en feestelijker te maken heeft Printcandy super leuke sinterklaas printables gemaakt waarmee je het huis kan versieren. Als dat geen feest is!? Kids ♥ it!

Sinterklaas Decoratie

Geef pakjesavond een extra gezellig tintje met sfeervolle theelichtjes. Om de kaarsjes te maken print je de Sinterklaas Deco uit op halftransparant papier, wikkel het om een leeg glazen potje en knip af op de juiste lengte. Een simpel plakbandje houdt de decoratie op z’n plek en klaar: je eigen knusse Sinterklaas sfeerlichtje!  Je kan de Sint deco stroken ook gebruiken om Sint Bag-Toppers mee te maken voor traktaties of cadeautjes. Daarvoor print je de Sint deco op stevig papier zodat je het goed stevig kan vouwen. En afgedrukt op groot papier maak je er ook heel makkelijk de leukste raamdecoratie mee!  Multi-functioneel dus, deze decoratieve gratis Sinterklaas Printables!

Sinterklaas Foodtoppers en Cupwrappers

Food toppers met leuke sint en pietjes voor op de prikkertjes en voilà, ook de lekkernijen helemaal in Sint stijl. Voor cupcakes, muffins en andere lekkernijen…  Met deze Sinterklaas Food-toppers maak je de mooiste creaties. Kop warme chocomelk erbij; natuurlijk versierd met zo’n leuke Sint cup wrapper.

Sinterklaas Vlaggetjes

Wat natuurlijk niet mag ontbreken bij de sinterklaas printables is een 5 december vlaggetjes lijn. Wat dacht je van sinterklaas vlaggetjes boven de eettafel, bij de voordeur of op de kinderkamer? Met deze super leuke Sint vlaggetjes banner is het duidelijk dat Sinterklaas en de pieten niet meer lang op zich laten wachten… Om het wachten voor de kleintjes iets makkelijker te maken is er trouwens ook een Gratis Printable Sinterklaas Aftel kalender.

Op pakjes avond zelf is het natuurlijk tijd voor een spelletje. Bijvoorbeeld Sinterklaas Memory of het allerleukste Sinterklaas spel voor jong en oud namelijk Pietenbord.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.