Kerst aan de muur

Wintersfeer met Kerst Posters

De winter staat weer voor de deur, dus het is tijd om het binnen weer op te leuken voor de feestmaand. November is misschien nog wat vroeg voor de boom en de ballen, maar met kerst posters breng  je de wintersfeer er alvast een beetje in. Met een paar zwart-wit kerst posters creëer je makkelijk en snel sfeer in huis.

Ingelijst of met tape

Enkele mooie citaten of andere teksten, twee of drie art prints afgestemd op het seizoen en de voorpret kan beginnen! Ook in de december zijn prints dé manier om je huis te decoreren. In een lijstje, of plak de posters met een mooie koper of gouden tape op de muur. Helemaal hip maak je het met een gaaspaneel aan de muur: de posters bevestig je met clips en je geeft het een finishing touch met een zilver of goudkleurige sterretjes guirlande. Of prik de kerstprints op een moodboard van underlayment hout. Trendy Kerst!

Zwart wit Kerst Posters met een sparkle

Behalve de woonkamer zijn posters ook heel geschikt om andere ruimtes snel en eenvoudig een ‘winter-styling’ te geven. Hang (of zet) ook paar kerst posters in de keuken en in de hal. Wat kerstlichtjes erbij en niemand kan meer om december heen. Het feest kan beginnen! Combineer verschillende maten voor een speels effect. En voor de kleur…  Zwart-Wit is ‘It’ momenteel, en als het kan met een klein kleuraccentje. Daarmee geef  je de kerstcollage de ‘december sparkle’. Ook leuk: Pimp je zwart-wit posters met wat zilver of goudkleurige sterretjes.

 

Kerst Collage

Vind je het lastig om zelf zo’n collage samen te stellen?  In de Printcandy shop vind je in de feestperiode ook een  kant-en-klare kerst poster set. De ‘losse’ Kerst Posters van Printcandy kun je zelf customizen. Tekst en kleur pas je aan of voeg  je zelf toe nadat je een maat hebt gekozen. De kerst posters zijn naast de standaard maten op papier ook te bestellen als DIY-download, zodat je ze ook kan gebruiken als kerstkaart.

1 commentaar

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Vier vaderdag met 10% korting - Gebruik de code 'VADER10'

Vanwege grote drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Houdt rekening met 1-2 extra werkdagen verzendtijd.