Kerst Printables

D.I.Y Kerst decoratie met printables

Origineel, persoonlijk, mix & match, recycle en… budget. Oftewel: Do It Yourself. Ook voor Kerst. Want met de kerst printables van Printcandy is het niet heel ingewikkeld om met een klein budget toch heel stylish voor de dag te komen.

 

We wish you a stylish & D.I.Y X-mas

Een stijlvolle Kerst  hoeft niet veel te kosten. De tafeldecoraties maak je ook eenvoudig zelf. Niet alleen het diner maar ook de kerst styling home-made én daarom dus ook budget-verantwoord. Met behulp van onze December Printables maak je supersimpel de mooiste decoraties.

 

Kerst Menu Kaartjes

Voorgerecht, hoofdgerecht, tussengerecht, bijgerecht en nagerecht …. Alles voorbereid. Maar nog geen tijd gehad om een leuk menu kaartje te maken? Met de Kerst Printable Menu kaartjes maak je de kerst tafel helemaal af.

Kerst Food toppers

Bij Printcandy heten ze Printable Deco Rondjes omdat ze niet alleen de perfecte foodtoppers zijn om de cupcakes mee op te leuken, ook prima inzetbaar zijn als cadeau-labels of voor naamkaartjes om de tafelschikking te duiden.

Voor het Kerstbuffet

Met de Kerst Dinner & Drink Printables wordt eten en drinken nog leuker, maar ze zijn vooral ook heel handig voor een kerstbuffet. Label de glazen zodat iedereen weet wat z’n glas is (scheelt een hoop afwas!), knutsel een servetring en maak een hanger met kerstwens voor om de hals van de fles.

Homemade Kerst cadeautjes

Ook aan cadeaus hoef je niet te veel uit te geven. Meer indruk maak je met zelfgemaakte cadeaus, zoals home made cookies en zelfgebrouwen vruchtensappen. Gebruik de (gratis!) Kerst Printables van Printcandy om je D.I.Y creaties af te stylen en in te pakken. Met bijvoorbeeld de etiketten en de labels maak je super eenvoudig de mooiste december cadeautjes.

Magische etiketten

Eigenlijk zijn deze Kerst Printable etiketten magisch, want alles waar je ze op plakt wordt direct omgetoverd tot een kerstcadeau. Een fles wijn, een pot met koekjes… Je maakt er een prachtig cadeau van met één van deze etiketten. Leuk om te krijgen maar misschien nog wel leuker om te maken… 

Printable Kerst Labels

Voor de cadeautjes natuurlijk, maar ook als naamkaartje, of als decoratie: met deze Printable Kerst Labels kan je alle kanten op. Gebruik ze om een wens in de kerstboom te hangen, of om gerechten te labelen op het kerst buffet.

Kerst knutselen

Printables zijn natuurlijk heel geschikt voor een middag knutselen met kinderen. Zelf een vlaggetjes lijn maken of potjes en flesjes omtoveren in kerst decoratie. December voorpret!

Printable Kerst Decoratie

Met de Kerst Decoratie Printables pimp je snel allerhande flessen en potjes op zodat alles in stijl is voor het kerstdiner. Je kan ze ook gebruiken om servetringen mee te maken of bijvoorbeeld als papieren lint om een kerstcadeautje.

Printable Kerst Vlaggetjes

Snel en eenvoudig een warme kerstsfeer in huis maken lukt je gegarandeerd dankzij deze mooie Kerst Vlaggetjes met daarop de tekst Merry X-Mas. Superleuk om samen met de kinderen te maken tijdens een middagje kerst knutselen.

1 commentaar

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*