Sinterklaas Aftel Kalender

Sint Schoen Kalender

Voor je het weet komen ze er alweer aan, Sint en Piet. Het grote aftellen kan dan weer beginnen. De Sinterklaas Aftelkalender helpt de kindertjes die niet kunnen wachten tot het al zo ver is. De dagen tellen tot pakjesavond en de dagen waarop er een schoen gezet mag worden inkleuren; het maakt het lange wachten nét even iets makkelijker. Net als elk jaar maakt Printcandy de enige echte Sint Schoen Kalender die je helemaal gratis mag downloaden.

Sinerklaas Aftelkalender

Downloaden, printen en dan samen aftellen naar de grote dag dat Sinterklaas voor de deur staat met zakken cadeautjes en snoepgoed! Download de Sinterklaas Aftelkalender door op de button onderaan dit bericht te klikken en kom samen alvast in de december sfeer.

Download gratis de Printable Sint kalender

Nog zoveel nachtjes slapen… Spannend! Aftellen naar pakjesavond doe je met deze Sint Schoen Kalender. Ook handig om aan te geven op welke dagen de schoen gezet mag worden. Je vindt de Sint Printable Aftelkalender en andere gratis Sint printables in de webshop of je kan het pdf-bestand van de kalender downloaden via de button onderaan dit bericht.

 

Klik op de button om de Sinterklaas kalender te downloaden:

DOWNLOAD SINT KALENDER 2020

Vind jij het ook leuk om te geven?

Met een donatie aan stichting Het Vergeten Kind help je kinderen voor wie een cadeautje op 5 december niet zo vanzelfsprekend is. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor de duizenden kinderen die opgroeien in een onveilig of instabiel gezin of die niet meer thuis wonen. Met jouw hulp zorgt stichting Het Vergeten Kind ervoor dat Sint ze ook dit jaar niet vergeet.

.

HELP MEE EN DONEER

1 commentaar

  1. Marion 25 oktober, 2017

    Wat is hij leuk, die aftelkalender voor de Sint! We gaan hem zeker gebruiken dit jaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*